Proizvodi Primjena Newsletter Kontakt aufnehmen

Dobrodošli na stranicu o strojevima za kompjutersko izrezivanje stiropora!
Ovdje ćete saznati sve o našim proizvodima i njihovoj primjeni.
To je Cutting Systems sustav za rezanje stiropora

Naša tvrtka, od 1998 uspješno predstavljena na međunarodnom tržištu, nudi Vam rješenja za Vaše individualne posebne potrebe u poljima kao što su dizajn, oglašavanje, industrija građevnih materijala, izrade prototipa ili industrija za pakiranje. Foam Cutting Systems je vodeći prodavatelj strojeva za računalno upravljanje sustavom za rezanje stiropora, stirodura i drugih materijala.

Prednosti stiropora

EPS stiropor i XPS su jeftinija alternativa materijala za razliku od drveta i metala koji se koriste u građevini. Zbog težine materijala vaši izdatci za postavljanje dijelova od EPS i XPS su prilično mali. Štoviše, EPS se lako postavlja i može biti obložen različitim materijalima koji se lijepe na njega.
Mnogolika mogućnosti kreativnog oblikovanja se otvora za vas.
Nakon rezanja možete postići potrebnu tvrdoću materijala primjenom štuko, epoxyd ljepila ili poliuretanskom zaštitom.

 

Naša web stranica

Na našoj web stranici naći ćete opširne informacije o našim strojevima i njihovim područjima primjene. Pokazati ćemo Vam kako dobiti jeftino, brzo i lako profesionalne rezultate sa sustavima koje nudimo. Ako ste već kupili neki od naših strojeva možete naručiti radni materijal i pribor.

Možete postati prodavač!

Tražimo pouzdane partnere i prodavače strojeva po Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Makedoniji, Kosovu, Sloveniji i Crnoj Gori koji žele distribuirati naše strojeve. Širokim rasponom proizvoda koji Foam Cutting Systems nudi poboljšat će svoju prodaju zasigurno.
Prijavite se odmah!Galerija slika

Pretražite našu novu galeriju slika i pronađite inspiraciju za korištenje vašeg stroja za izrezivanje stiropora:

 
22407Copyright 2009 best-cnc.com